,

doTERRA ultrahangos párologtató – Limitált széria

14 990 Ft

Praktikus, könnyen kezelhető, hordozható ultrahangos párologtatót és egy rendkívül hasznos és népszerű doTERRA illóolajat tartalmazó csomag, ami kiváló ajándék lehet akár karácsonyra is. A csomag limitált mennyiségben áll rendelkezésre.

Elfogyott

doTERRA ultrahangos párologtató

Praktikus, könnyen kezelhető, hordozható és ráadásul nagyon szép is.

Az ultrahangos párologtatót USB csatlakozóval lehet tölteni, ami természetesen a csomag része.
A letisztult, modern formának köszönhetően a lakásban, az autóban vagy a munkahelyi asztalon is remekül mutat. A limitált csomag ajánlatban ráadásul egy 15 ml-es doTERRA vadnarancs illóolajat is adunk mellé.

Használat az autóban

A vízhatlan kialakítású doTERRA ultrahangos párologtató tökéletes választás otthona mellett az autójába is. A praktikus párologtató kicsi, ugyanakkor stabil, könnyen tisztítható és egyszerűen karbantarható, valamint rendkívül felhasználóbarát. Kis méretének köszönhetően könnyedén elfér az autó pohártartójában és a szivargyújtóról is működtethető. Így már utazás közben sem kell lemondania a doTerra illóolajok kedvező hatásairól.

Használat a munkahelyen

A doTERRA ultrahangos párologtató kis méretének köszönhetően elfér egy íróasztal fiókjában amikor nincs használatban. Működése az USB csatlakozónak hála akár egy laptopról is megoldható, nem igényel külön konnektort, ráadásul nem foglal sok helyet az asztalon. Ezért is szeretik olyan sokan magukkal vinni a munkahelyükre is.

A doTERRA ultrahangos párologtató nagy mennyiségű ultrafinom párát oszlat szét a levegőben gyorsan és biztonságosan. Kétféle üzemmód közül választhatunk. 

Az intenzív üzemmódban 30 ml-t bocsát ki óránként, amivel 3-4 órán át működik (ekkor a piros fény világít)

Eco üzemmódban 15 ml-t bocsát ki óránként, amivel 7-8 órán át működik (ekkor a kék fény világít)

A készülék automatikusan kikapcsol amikor kifogy belőle a víz.

A csomag tartalma:

Ultrahangos párologtató USB-vel

USB-kábel

Használati utasítás

Termékjellemzők:

Lefedhető terület: ~18 m2
Névleges feszültség: DC-5V
Áramfogyasztás: 5 W
Méretek: 7,5 x 7,5 x 15 cm
Kapacitás: 100 ml
Kibocsátás: párologtató – 15 ml/óra, párásító – 30 ml/óra
Szín: fehér

Tömeg 355 g

Akár -40 % kedvezmény doTERRA termékekre

Doterra akciós termékek
A webshopban kapható termékek szinte kivétel nélkül, azonnal elérhetőek raktárról. A 12 óráig leadott rendelések még aznap feladásra kerülnek! Tanácsadással 9-19 óráig állunk rendelkezésre a hét minden napján.
This is default text for notification bar