, ,

doTERRA Salon Essentials hajsimító kondicionáló 250 ml

12 790 Ft

A doTerra hajsimító kondicionáló levendula, borsmenta, majoránna, vörös cédrus, angol levendula, rozmaring, niaouli és eukaliptusz alkotta esszenciálisolaj-keveréket tartalmaz, melyek segítségével gondoskodnak a hajszín ápolásáról és megóvásáról, valamint a bennük található lipidek hozzájárulnak a haj egészséges kinézetéhez.

Készleten

Összetevők:

Levendula, borsmenta, majoránna, vörös cédrus, angol levendula, rozmaring, niaouli és eukaliptusz.

Tulajdonságok:

– a doTerra hajsimító kondicionáló-ban található növényi kivonatok gondoskodnak a hajszín ápolásáról és megóvásáról, emellett a bennük található lipidek hozzájárulnak a haj egészséges kinézetéhez
– a doTerra hajsimító kondicionáló CPTG-minőségű (Tanúsított, Tiszta, Letesztelt Minőség) levendula, borsmenta, majoránna, vörös cédrus, angol levendula, rozmaring, niaouli és eukaliptusz alkotta esszenciálisolaj-keveréket tartalmaz, hogy kellemes aromát kölcsönözzön a kondicionálónak
– mélyhidratálóként funkcionál, ezáltal hozzájárul a hajszálak felszínének ápolásához, különösképp a vegyileg kezelt haj esetében
– az egyéb természetes összetevők megőrzik a haj erős, egészséges kinézetét

Használat:

Samponozás után masszírozzuk be egyenletesen a nedves hajba.  Várjunk egy percet, majd alaposan öblítsük ki. Kerüljük a szemmel való érintkezést. Csak külső használatra.

Kiszerelés: 

250 ml Salon Essentials Védő sampon

2×250 ml Salon Essentials Védő sampon 2 csomag

A CPTG folyamata igazolja, hogy esszenciális olajainkban nincsenek olyan töltőanyagok, szintetikus összetevők vagy káros szennyeződések, amelyek hatékonyságukat csökkentik. A dōTERRA minden termékét és csomagolását egy sor tesztnek veti alá, hogy sokáig és jó hatóerővel eltarthatóak legyenek. Ez az eljárás gondoskodik a hatóerőről, a tisztaságról és az egységességről minden egyes tételnél.

Az esszenciális olajok nem helyettesítik a gyógyszereket, vagy az orvos által előírt terápiát! Minden esetben konzultáljon orvosával, ha elkezdi használni az esszenciális olajokat! Egy Ön számára új olaj használata előtt mindig végezzen először bőrtesztet!
A termék nem szándékozik betegséget diagnosztizálni, kezelni, gyógyítani vagy betegséget megelőzni.

Tömeg 277 g

Akár -40 % kedvezmény doTERRA termékekre

Doterra akciós termékek
A webshopban kapható termékek szinte kivétel nélkül, azonnal elérhetőek raktárról. A 12 óráig leadott rendelések még aznap feladásra kerülnek! Tanácsadással 9-19 óráig állunk rendelkezésre a hét minden napján.
This is default text for notification bar