doTERRA Koalás párologtató és On Guard esszenciális illóolaj 15 ml

36 490 Ft

Koalás Diffúzor

Az élővilág egyik legkedvesebb állata, a koala alakú párologtató, kimondottan gyerekeknek készült és kiválóan alkalmas arra, hogy egészséges és bensőséges környezetet teremtsen a gyerekszobában és otthonában.

Elfogyott

Kategória:
Tulajdonságok:
Az imádnivalóan aranyos Koalás párologtató két háttérvilágítási és négy zenés hangbeállítást, valamint öt hangerőszintet kínál, amivel garantáltan a gyerekszobák új kedvence lesz. Természetesen néma üzemmódban is használható. Válasszunk mindig az adott szituációnak megfelelő hanghatást: nyugtató zongorajátékot altatóként estére vagy vidám madárcsicsergést reggelre. Folyamatos üzemeltetés mellett a finom pára egy 25 m2-es helyiséget is képes lefedni akár négy órán át, megszakításokkal pedig akár nyolc órán át. Ami pedig a legjobb, hogy ennek az elbűvölő duónak a másik tagja az On Guard, amely a doTERRA-családok körében világszerte az egyik legnagyobb népszerűségnek örvendő keverék.

Otthonunk játékos kiegészítője lehet, a Koalás párologtató, amely egy kis bohó vidámságot visz majd a család életébe.

Termékjellemzők:
– Folyamatos működtetés: max. 4 óra
– Megszakításos működtetés: max. 8 óra
– Négy zenés hangbeállítás, valamint néma üzemmód.
– Zenés hangbeállítási opciók: altató zongorajáték, a természet ausztrál erdőket idéző hangjai, meditáció és madárcsicsergés napkeltekor.
– Félhomályos és fényesen ragyogó, meleg háttérvilágítási beállítások.
– Öt hangerőszint.
– Automatikus biztonsági kikapcsolás.
– Méretek: 12,5 × 16,2 × 18,2 cm.
Alkalmazás:
Használjunk tiszta, szobahőmérsékletű csapvizet. Ügyeljünk arra, hogy a vízszint ne haladja meg a maximális vízszintet mutató jelzést. 
A Készülék Tisztítása:

A tisztítás nélkülözhetetlen annak biztosítása érdekében, hogy ne keletkezzen a megfelelő működést már akadályozó olajlerakódás a párologtatóban. Ezért időről időre érdemes egy-egy tisztítási ciklust is elindítani a készüléken. Amennyiben mindennap használjuk, a tisztítási ciklusra érdemes havonta egyszer sort keríteni. Ehhez kövessük az alábbi lépéseket:

1. Töltsük meg félig a párologtatót vízzel.
2. Adjunk hozzá tíz csepp fehér ecetet.
3. Kapcsoljuk be a készüléket kb. öt percre, hogy a vizes-ecetes keverék az egység minden pontját átjárja és megtisztítsa.
4. Öntsük ki az ecetes vizet a párologtatóból.
5. Egy ecetbe mártott fültisztító pálcika segítségével töröljük át a készülék nehezebben elérhető pontjait és sarkait is.
6. Öblítsük ki tiszta vízzel.
7. Egy száraz ruhával, vattakoronggal töröljük át a párologtatót.

Egyéb Doterra diffúzorok:

Pilot párologtató

Petal 2.0 párologtató

Akár -40 % kedvezmény doTERRA termékekre

Doterra akciós termékek
A webshopban kapható termékek szinte kivétel nélkül, azonnal elérhetőek raktárról. A 12 óráig leadott rendelések még aznap feladásra kerülnek! Tanácsadással 9-19 óráig állunk rendelkezésre a hét minden napján.
This is default text for notification bar